Onze trainingen voor Pitchen, Solliciteren en Presenteren

Zelfverzekerd en krachtig jouw verhaal aan je publiek vertellen?
Zonder onrust of ongemakkelijk gevoel, maar met een glimlach?
Dan zit je bij ons goed. Wij leren je in één dag pitchen, presenteren en solliciteren met Power.

Pitch en presentatietraining

Zeer krachtige '2 coaches op 1 trainee' training voor personen die een pitch of presentatie willen voorbereiden.

- Een must voor iedereen in een representatieve functie
- Pitch jouw persoonlijke brand en je professional brand
- Voor als je een beurs of congres hebt
- Bekijk als reminder jouw elevator pitch op je telefoon voor iedere afspraak

Bekijk hier alle info over de Pitch en presentatietraining

Sollicitatie en presentatietraining

Leer in één dag met zelfvertrouwen en overtuigingskracht een perfecte sollicitatie en presentatie voor te bereiden.

- Ter voorbereiding van een (sollicitatie)gesprek
- Hoe en wat vertel je over jezelf?
- Weet wat je wil en breng dit duidelijk over op anderen
- Voor een ijzersterk CV en een onderscheidend, uniek LinkedIn-profiel

Bekijk hier alle info over de Sollicitatie en presentatietraining

Referenties

Mark - 28 jaar

Ik heb erg veel profijt gehad van de adviezen en de feedback tijdens de privé-training van Mathilda en Lorine. Ik ben mij bewust geworden van de fouten tijdens vorige sollicitaties. Mede door de goede adviezen heb ik inmiddels een baan gevonden!

Cas - 42 jaar

Ik heb de workshop als enorm nuttig ervaren, met als direct resultaat, een baan! De Sollicitatie Coaches hielpen mij aan een volledig herzien CV en tips voor het schrijven van een inspirerende motivatiebrief. Het werkt!

Marjolein - 41 jaar

De training was boven verwachting goed. Ik kon veel vragen stellen die gericht waren op mijn persoonlijke en professionele situatie. Ik ben nu echt zeker van mijn zaak, dus dat zit goed!

Sophie - 32 jaar

Tijdens de training heb ik veel nuttige feedback en tips gekregen die ik direct in kan zetten. Mathilda en Lorine hebben, met hun vele jaren ervaring, mij kunnen helpen om een goede en professionele elevator pitch neer te zetten. Door ook veel aandacht te geven aan wat ik al goed doe en waar ik meer aandacht aan kan geven voel ik mij een stuk zekerder bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging!

Adres:

De Sollicitatiecoaches Amsterdam
Keizersgracht 423, 1017 DK Amsterdam

De Sollicitatiecoaches Amsterdam

sollicitatie coach amsterdam

De Sollicitatiecoaches op Facebook

facebook-sollicitatiecoaches