Pitch en presentatietraining

Unieke presentatietraining voor professionals
Duur: 10.00 - 14.00 uur
Locatie: Keizersgracht, Amsterdam
Training: Presentatie en elevator pitch op maat
Je krijgt: een video van jezelf mee naar huis
Resultaat: 100% uitstraling, 100% pitch-klaar
Tarief: € 600,- exclusief BTW

Oefen je persoonlijke pitch
Deze unieke training gaat in op jouw persoonlijke brand, de branding van je bedrijf en we doen een uitgebreide kleur- en stijl analyse.

Onze succesformule

Inspirerende '2 coaches, 1 trainee'
De formule van twee coaches op 1 trainee is uiterst succesvol gebleken. We werken in een informele setting en zorgen dat jouw persoonlijke doelstellingen worden behaald. Jij loopt de deur uit met jouw verhaal, gegoten in een fantastische pitch. Iedere kandidaat ontvang zijn eigen pitch op video.


Simpel, uitnodigend, onvergetelijk

Geweldig resultaat al na één dag
Met deze training wordt jouw zakelijke en persoonlijke verhaal uitnodigend, overtuigend en onvergetelijk. We maken een video-opname die we samen analyseren tijdens de training.

Op maat naar ieders behoefte
Onze presentatietraining is uniek en wordt op maat gemaakt zodat het eindresultaat voldoet aan wensen en eisen van de opdrachtgever of werkgever.

Inspirerende locatie
De training wordt gegeven in een inspirerende zakelijke omgeving in hartje Amsterdam. Gratis parkeerplek aanwezig.

Alles inclusief

- Persoonlijke aandacht: '2 Coaches op 1 trainee'
- Je pitch op video vereeuwigd
- Persoonlijk kleur- en stijladvies: welke (zakelijke) kleuren staan je goed en hoe komen die kleuren over op anderen, welke (zakelijke) kledingstijl past bij mijn persoonlijkheid, welke pasvorm laat mij van mijn beste (zakelijke) kant zien?
- 'Blow them away': je weet hoe je een positieve indruk kan achterlaten.
- Koffie & thee en een gezonde, heerlijke lunch

Wie zijn wij?

Vertel jij het liefst zelfverzekerd en krachtig jouw verhaal aan je publiek? Wij zijn De Sollicitaties Coaches. Wij leren je presenteren, pitchen of solliciteren met POWER, in één dag.

Mathilda van der Goes

"Als imago-coach met een juridische achtergrond heb ik ruime ervaring in de begeleiding van mensen op weg naar een optimale presentatie, als ook in het goed observeren hoe iemand communiceert, zowel verbaal als non-verbaal. Het is dan ook mijn missie om mensen op deze twee vlakken in hun kracht te zetten."

Lorine Schortinghuis

"Met ruim 10 jaar ervaring als coach op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling en als werkgever zelf, weet ik veel over het voeren van sollicitatiegesprekken. Mijn ervaring is dat veel goede kandidaten tijdens het sollicitatieproces stranden door onvoldoende voorbereiding."

Meer informatie?

Weet je niet zeker welke workshop iets voor jou is? Wij denken graag vrijblijvend met je mee! Stuur een e-mail naar info@sollicitatiecoaches.nl of bel met Lorine 06-52015155 of Mathilda 06-50295541

Contact informatie

De Sollicitatie Coaches
Keizersgracht 423, Amsterdam
info@desollicitatiecoaches.nl
Coach Lorine: 06-52015155
Facebook: www.facebook.com/desollicitatiecoaches/