Wie zijn de Sollicitatiecoaches Amsterdam?

Over ons

Mathilda van der Goes en Lorine Schortinghuis zijn samen De Sollicitatiecoaches Amsterdam. Vanuit een uitnodigend kantoor gevestigd aan de Keizersgracht 423 in Amsterdam, hebben zij inmiddels menig sollicitant aan een droombaan geholpen. Dit bereiken zij door ijzersterke sollicitatie ondersteuning te bieden middels hun unieke 2 op 1 coaching methode.
Daarnaast hebben Mathilda en Lorine als DE Presentatiecoaches in Amsterdam, met alle facetten die daarbij komen kijken, hun specialisatie gemaakt van presenteren met impact. Zij laten hun klanten ‘shinen’ op het juiste moment.

Mathilda van der Goes

"Als imago-coach met een juridische achtergrond heb ik ruime ervaring in de begeleiding van mensen op weg naar een optimale presentatie, als ook in het goed observeren hoe iemand communiceert, zowel verbaal als non-verbaal. Het is dan ook mijn missie om mensen op deze twee vlakken in hun kracht te zetten."

Lorine Schortinghuis

"Met ruim 15 jaar ervaring als coach op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling en als werkgever zelf, weet ik veel over het voeren van sollicitatiegesprekken. Mijn ervaring is dat veel goede kandidaten tijdens het sollicitatieproces stranden door onvoldoende voorbereiding."

Meer informatie?

Weet je niet zeker welke workshop iets voor jou is? Wij denken graag vrijblijvend met je mee! Stuur een e-mail naar info@desollicitatiecoaches.nl of bel met Lorine 06-52015155 of Mathilda 06-50295541

Resultaten

Cas - 42 jaar

Ik heb de workshop als enorm nuttig ervaren, met als direct resultaat, een baan! De Sollicitatie Coaches hielpen mij aan een volledig herzien CV en tips voor het schrijven van een inspirerende motivatiebrief. Het werkt!

Mark - 28 jaar

Ik heb erg veel profijt gehad van de adviezen en de feedback tijdens de privé-training van Mathilda en Lorine. Ik ben mij bewust geworden van de fouten tijdens vorige sollicitaties. Mede door de goede adviezen heb ik inmiddels een baan gevonden!

Referenties

Marjolein - 41 jaar

De training was boven verwachting goed. Ik kon veel vragen stellen die gericht waren op mijn persoonlijke en professionele situatie. Ik ben nu echt zeker van mijn zaak, dus dat zit goed!

Sophie - 32 jaar

Tijdens de training heb ik veel nuttige feedback en tips gekregen die ik direct in kan zetten. Mathilda en Lorine hebben, met hun vele jaren ervaring, mij kunnen helpen om een goede en professionele elevator pitch neer te zetten. Door ook veel aandacht te geven aan wat ik al goed doe en waar ik meer aandacht aan kan geven voel ik mij een stuk zekerder bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging!

Contactinformatie

De Sollicitatiecoaches
Keizersgracht 423
1017 DK Amsterdam
info@desollicitatiecoaches.nl
Facebook: www.facebook.com/desollicitatiecoaches/