Wie zijn de SollicitatieCoaches Amsterdam?

Over ons als SollicitatieCoaches

Mathilda van der Goes en Lorine Schortinghuis zijn samen De SollicitatieCoaches Amsterdam. Vanuit een uitnodigend kantoor gevestigd aan de Keizersgracht 423 in Amsterdam, hebben zij inmiddels menig sollicitant aan een droombaan geholpen. Dit bereiken zij door ijzersterke sollicitatie ondersteuning te bieden middels hun unieke 2 op 1 coaching methode. Op deze manier wordt zo waarheidsgetrouw mogelijk het sollicitatiegesprek nagebootst.

Daarnaast hebben Mathilda en Lorine als dé presentatiecoaches in Amsterdam, met alle facetten die daarbij komen kijken, hun specialisatie gemaakt van presenteren met impact. Zij laten hun klanten ‘shinen’ op het juiste moment.

Mathilda van der Goes

"Als imago-en loopbaancoach met een juridische achtergrond heb ik ruime ervaring in de begeleiding van mijn zakelijke klanten op weg naar hun optimale presentatie. Nauwlettend observeren hoe iemand communiceert, zowel verbaal als non-verbaal, is mijn tweede natuur geworden. Het is dan ook mijn missie mensen te helpen om zich krachtig, zelfverzekerd en met passie te presenteren: op hun best!"

Bel mij direct

Lorine Schortinghuis

"Met meer dan 15 jaar ervaring als coach op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling en als werkgever zelf, weet ik veel over het voeren van sollicitatiegesprekken en het geven van pitches. Mijn ervaring is dat veel goede kandidaten tijdens het sollicitatieproces stranden door onvoldoende voorbereiding voor het gesprek."

Bel mij direct

Meer informatie?

Weet je niet zeker welke workshop iets voor jou is? Wij denken graag vrijblijvend met je mee! Stuur een e-mail naar info@desollicitatiecoaches.nl of bel met Lorine via 06 52015155 of Mathilda via 06 50295541.

Kom in contact