Wie zijn de Sollicitatiecoaches Amsterdam?

Over ons

Mathilda van der Goes en Lorine Schortinghuis zijn samen De Sollicitatiecoaches Amsterdam. Vanuit een uitnodigend kantoor gevestigd aan de Keizersgracht 423 in Amsterdam, hebben zij inmiddels menig sollicitant aan een droombaan geholpen. Dit bereiken zij door ijzersterke sollicitatie ondersteuning te bieden middels hun unieke 2 op 1 coaching methode.

Daarnaast hebben Mathilda en Lorine als dé Presentatiecoaches in Amsterdam, met alle facetten die daarbij komen kijken, hun specialisatie gemaakt van presenteren met impact. Zij laten hun klanten ‘shinen’ op het juiste moment.

Mathilda van der Goes

"Als imago-coach met een juridische achtergrond heb ik ruime ervaring in de begeleiding van mensen op weg naar een optimale presentatie, als ook in het goed observeren hoe iemand communiceert, zowel verbaal als non-verbaal. Het is dan ook mijn missie om mensen op deze twee vlakken in hun kracht te zetten."

Lorine Schortinghuis

"Met ruim 15 jaar ervaring als coach op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling en als werkgever zelf, weet ik veel over het voeren van sollicitatiegesprekken. Mijn ervaring is dat veel goede kandidaten tijdens het sollicitatieproces stranden door onvoldoende voorbereiding."

Meer informatie?

Weet je niet zeker welke workshop iets voor jou is? Wij denken graag vrijblijvend met je mee! Stuur een e-mail naar info@desollicitatiecoaches.nl of bel met Lorine via 06 52015155 of Mathilda via 06 50295541.

Kom in contact