CV Check

Je CV is je visitekaartje
Laat zien in je cv wat je in huis hebt en waarom jij zeker moet worden uitgenodigd voor een gesprek. Laat zien welke opleidingen je hebt afgerond, wat je werkervaring is en waar je interesses liggen. Een goed CV is de basis van je sollicitatieprocedure en dus heel belangrijk!

CV optimaliseren

Zorg dat je CV kort en bondig is, het is geen levensverhaal. Je toekomstige werkgever moet uit je CV kunnen aflezen wat voor vlees hij in de kuip heeft. Alles wat relevant is voor de betreffende functie en de betreffende branche kan worden aangehaald. Een CV is maatwerk en zal per sollicitatie op details (kunnen) verschillen.

Een goed CV is een blauwdruk van jou op een bepaald moment en voor een bepaalde functie. Met onze ervaring en jouw input maken we deze blauwdruk perfect, zodat de kans groot is dat je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek of online assessment.

sollicitatiecoaches cv
sollicitatiecoaches cv2

De CV checklist

Maak dat je CV er gelikt uitziet, alles draait om beeldvorming en dit gaat zeker ook op voor een CV. Daarnaast moet het CV er overzichtelijk uitzien en met een consequente lay-out. Er mogen geen spelfouten in staan en probeer -net als in je LinkedIn profiel- om de werkwoorden die jou omschrijven te beperken tot drie. Idealiter zijn je mailadres en mobiele nummer in één oogopslag in het CV terug te vinden.

De zes belangrijkste punten die je niet mag missen:

  • Persoonlijke gegevens
  • Jouw profiel
  • Opleidingen
  • Relevante werkervaring
  • Overige ervaring
  • Interesses
  • (Referenties op aanvraag)

CV check en optimalisatie door de SollicitatieCoaches

Wij hebben als SollicitatieCoaches reeds een jarenlange ervaring met het lezen en redigeren van CV’s. We staan daarom altijd klaar om jou te helpen om met je CV zo goed mogelijk voor de dag te komen. We checken jouw CV met het oog op de functie waar je naar solliciteert en in welk bedrijf. Wij zorgen er samen met jou voor dat jij je CV en daarmee jezelf zo goed mogelijk neerzet.

Bekijk hier alvast wat voorbeelden van CV's:

Meer weten?

Neem met een van ons contact op en wij beantwoorden jouw vragen.

Mathilda van der Goes

Bel mij direct

Lorine Schortinghuis

Bel mij direct

Wat kunnen de SollicitatieCoaches voor je betekenen?

Wil jij jouw motivatiebrief verbeteren? Neem dan nu contact met ons op en wij helpen jou goed voor de dag te komen.

Neem contact op